SACRU

Publicat el

SACRU

La Strategic Alliance of Catholic Research Universities (SACRU) és la xarxa mundial d’universitats catòliques orientades a la recerca.

La xarxa és formada per universitats catòliques que es dediquen a l’ensenyament d’excel·lència i la investigació, així com a la col·laboració global i compromesa, tot amb un compromís social fort des de l’ensenyament social Catòlic. La seva missió consisteix a fomentar la cooperació entre els socis per avançar en el coneixement i l’educació superior al món pel bé comú.

En són membres 8 universitats de referència mundial: l’Australian Catholic University (Austràlia), el Boston College (USA), la Pontifícia Universidad Católica de Chile (Xile), la Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro (Brasil), la Sophia University (Japó), la Universidade Católica Portuguesa (Portugal), la Università Cattolica del Sacro Cuore (Itàlia) i la Universitat Ramon Llull (Espanya).

SACRU identifica sis línies de prioritat:

  1. Reforçar el vincle entre fe i raó a l’era digital
  2. Potenciar la recerca pel bé comú
  3. Promoure l’eduació global
  4. Desenvolupar la transformació digital
  5. Accelerar la interdisciplinarietat en educació i recerca
  6. Contribuir al coneixement i la transferència tecnològica

La xarxa és present a 31 localitzacions, constant amb 10077 professors13399 personal administratiu218483 estudiants455 programes de grau453 programes de màster i 168 programes de Doctorat.

L’aliança SACRU és un esforç conjunt per a col·laborar i contribuir a fer un món millor des de la recerca i amb la personalitat pròpia del nostre model d’universitat.

Notícies relacionades: 

Participamos en un webinar de SACRU sobre populismo y verdades en los medios

Míriam Díez como testigo en el webinar de SACRU