“Ara Parlen Elles”

Publicat el

El recent esdeveniment literari “Ara Parlen Elles”, celebrat com a part de les Jornades Blanquerna de Comunicació i Relacions Internacionals el 6 de març, 2024 va proporcionar una plataforma per a una conversa profunda entre les autores Anna Punsoda i Emma Zafón. La Dra. Lana Kazkaz de l’Observatori Blanquerna, juntament amb Laia Arànega, una estudiant de segon any de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, van moderar la discussió, facilitant una exploració profunda dels temes presents en La terra dura de Punsoda i Casada i callada de Zafón.

Mentre Punsoda i Zafón s’enfonsaven en les complexitats de les seves obres respectives, els assistents van quedar captivats per l’enteniment profund i el respecte mutu evident en el seu diàleg. Cada autora va compartir les seves perspectives sobre les experiències de les dones retratades en les seves narratives, oferint avenços profunds en les dinàmiques intricades dels rols de gènere i les expectatives socials.

A través del seu intercanvi, Punsoda i Zafón van il·luminar el poder de la literatura per provocar el pensament i inspirar el canvi, deixant als assistents amb una apreciació renovada per les veus diverses que configuren la literatura contemporània i desafiant les normes socials.