#BeTheKey

Aquesta iniciativa neix en el marc de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura a partir de la preocupació de 7 joves entre 18 i 25 anys que han observat com els atacs terroristes del passat 17 d’agost van colpir el cor del barri on està situada la seva Facultat. El seu principal objectiu és eliminar el discurs d’odi i islamofòbia. La campanya es centra en la lluita contra el discurs d’odi islamòfob que existeix en línia i fora de línia en aquesta zona de la ciutat, on es troba el nostre centre. #BeTheKey s’ha creat per conscienciar a la població d’aquesta injustícia social, així com per capacitar els ciutadans a lluitar contra ella. Destaca que tothom, especialment els joves, podria ser la clau per a un canvi, des de prevenir prejudicis fins a millorar la comprensió i el coneixement sobre diverses cultures. Les principals eines per assolir aquests objectius són les xarxes socials, els mitjans de comunicació i les entitats i institucions locals.

#BeTheKey als mitjans

#BeTheKey, ha pogut estar present a diversos mitjans de comunicació com ara: La Vanguardia, Catalunya Ràdio, Televisió Espanyola (TV1), El punt Avui, Catalunya Religió, Ràdio Estel, Ràdio Matadepera, TV3. Consulta alguns links:

 

Maneres de col·laborar

Hi han diverses maneres de col·laborar, a través del concurs d’imatges, enviant un DM per posar-te en contacte amb nosaltres, participant de tallers o trobades que és facin i sobretot, sent la clau per portar el canvi a la societat.

Hem rebut ajuts de…

  • EDV Partners
  • Fundación Pluralismo y Convivencia
  • Media Diversity Institute
0 replies on “#BeTheKey”