Cinema Espiritual

Publicat el

Cinema Espiritual

Des del 2015, l’Observatori s’encarrega de l’organització i comunicació de la Mostra de cinema espiritual de Catalunya, amb el suport de la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. És un certamen cinematogràfic anual que té com a objectius posar en valor l’espiritualitat a través del cinema, fer visible les diferents manifestacions religioses i contribuir al diàleg interreligiós i la cohesió social (objectius afins als de la DGAR). Altres objectius de la Mostra són educar a través del cinema i contribuir a la reinserció social de persones internes en centres penitenciaris i centres educatius de justícia juvenil.

Seminari Internacional de Festivals de Cinema Espiritual (2016)

Celebrat en el marc de la Mostra de Cinema Espiritual i agrupant els 10 directors dels principals festivals de cinema espiritual del món. L’Observatori va organitzar aquesta trobada i en va editar un llibre amb totes les contribucions. Va ser la primera trobada d’aquestes característiques, ja que mai els directors d’aquests festivals s’havien trobat amb la finalitat de presentar els seus festivals, debatre sobre bones pràctiques, experiències, crear sinergies, etc.

Comunicació de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya (2017)

L’Observatori dissenya i executa el pla de comunicació de l’esdeveniment, a més de col·laborar en tasques de producció i organització juntament amb la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Notícies relacionades

La Mostra, també en centres penitenciaris i juvenils

El documental Cambia el Marco es presenta a la Mostra de Cinema Espiritual

Organitzem un Enigmàrius sobre religions per tancar la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

La XIV Mostra de Cinema Espiritual arrenca el 15 de novembre

XII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

L’Observatori organitza la primera trobada internacional de directors de festivals de cinema espiritual

Participem al XVI Festival de Cinema “Popoli et Religioni” de Terni, a Itàlia

Presentem “Film and Values” a Trento

Publiquem el llibre “Film and Values”