Comencem el projecte “L’Església escolta”

Publicat el

L’Observatori, juntament amb la plataforma Delibera, han posat en marxa el nou projecte “L’Església escolta”, que té com a objectiu aprofitar les oportunitats de les plataformes digitals per poder arribar a les persones creients que es troben a diferents “perifèries” però que se senten part de l´Església.

Amb aquesta finalitat, i en plena fase d’escolta i de consulta del Poble de Déu que el Papa Francesc ha iniciat en el marc del Sínode dels Bisbes, el projecte ha dissenyat un qüestionari, basat en els 10 temes del Document preparatori publicat per la Secretaria del Sínode dels Bisbes.

Aquesta consulta no substitueix ni interfereix en les que les diòcesis, parròquies i altres institucions eclesials estan realitzant al món a petició del Papa Francesc. És una iniciativa complementària.

El projecte s’ofereix a lliurar a les diòcesis consultades les dades estadístiques agregades que es recullin perquè, si així ho desitgen, puguin ser incorporades al conjunt de les que es recullin entre el poble de Déu i siguin elevades a les instàncies superiors del Sínode.

El qüestionari es pot respondre en aquest enllaç.