Conferència de Heidi Campbell a l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura

  La professora de la Texas A & M University, Heidi Campbell serà a Barcelona el proper dimarts 2 d’abril a les 19h a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna amb la conferència ‘Understanding Religion in a Networked society‘, en un dels actes que organitza l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura. Heidi Campbell és doctora en ‘Computer-Mediated Communication & Practical Theology’ per la universitat d’Edimburg i porta des de l’any 1997 estudiant l’àmbit religiós online i la influència dels nous mitjans en les comunitats religioses.

Té diversos estudis publicats en el New Media and Society, el Journal of Media and Religion, el Journal of Contemporary Religion i és autora de diversos llibres: Exploring religious community online (2005), A science and religion primer (2009), When religion meets new media (2010) o Digital religion. Understanding religious practice in new media (2012).

A banda d’això, col·labora en diversos mitjans de comunicació com a experta en el tàndem religió-internet com ara el diari  the Atlantic, el Chicago Tribune, Los Angeles Times, Miami Herald, Houston Chronicle, PBS’s Religion & Ethics Newsweekly, Australian ABC Radio i a la BBC Radio World Service.

BIBLIOGRAFIA

Campbell, H. (2012). Digital religion. Understanding religious practice in new media worlds. London: Routledge.

Campbell, H. (2010). When religion meets new media. London: Routledge.

Campbell, H. & Looy, H. (2009). A science and religion primer. Grand Rapids: Baker Academic.

Campbell, H. (2005). Exploring religious community online. New York: Peter Lang-Digital Formation Series.

Written By
More from Jordi Sànchez
Els alumnes del nostre postgrau visiten el Vaticà
Els alumnes del Diploma en Especialització Universitària (DEU) en Comunicació Institucional i...
Read More
0 replies on “Conferència de Heidi Campbell a l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura”