El Dr. Daniel Esparza convidat a participar a un Simposi Internacional a Caracas

Publicat el

La Universidad Católica Andrés Bello i el Projecte ERC FACETS (Face Aesthetics in Contemporary E-Technologial Societies, dirigit pel professor Massimo Leone, de la Università Degli Studi Di Torino), conviden el professor Dr. Daniel Esparza, de l’Observatori Blanquerna, a participar al Simposi Internacional “Rostros Colectivos, Diversidad Común” que se celebra els dies 29 de febrer, 01 i 02 de març de 2024 al campus de la UCAB a Caracas, Veneçuela.

El simposi se centra en l’exploració i anàlisi del rostre col·lectiu a la diversitat comuna Llatinoamericana, fent èmfasi a la identitat, la cultura i la tecnologia. El professor Esparza participa en el simposi com a relator principal, oferint una ponència i liderant una de les taules de discussió.

Entre els problemes a abordar en aquestes jornades es troben: representació de grups i comunitats a través de rostres elegits, processos i controvèrsies a la selecció dels rostres, construcció de rostres col·lectius del futur, rostres col·lectius post i transhumans, i estètiques dels rostres en la diversitat comuna llatinoamericana. El simposi inclourà conferències, presentació d’investigació i taules de discussió –tot en modalitat híbrida per a garantir la participació internacional.