La gestió de la diversitat a Europa

Observatori Blanquerna
Acte La gestió de la diversitat a Europa.
Data Divendres 31 de març 2017.
Lloc Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Edifici Biblioteca Aula B4. Carrer Valldonzella, 12, Barcelona.
Hora 12:30h.
Descripció Seminari sobre la gestió de la diversitat religiosa a Europa amb l’experta Carmen Innerarity, professora de Sociologia de la Universitat Pública de Navarra.
Carmen Innerarity
La Professora Innerarity és Doctora en Filosofia per la Universitat Pública de Navarra, amb Premi Extraordinari de Doctorat. Des de 1995 ha desenvolupat la seva activitat docent i investigadora al Departament de Sociologia de la mateixa Universitat. Carmen Innerarity va ser becària del Deutscher Akademischer Austauschdienst i va ampliar els seus estudis a la Ludwig Maximiliam Universität (Munich) i a la Westfälische Wilhelms Universität (Münster), on també ha donat classes com a professora convidada. Forma part de l’equip docent del Màster en Relacions Interculturals de la Universitat de Sevilla i la Universitat Soka de Califòrnia.Les seves àrees d’especialització són: cultura política, conflictes d’identitats, polítiques d’integració cultural i multiculturalisme.
Cal confirmar assistència a l’enllaç ubicat al final d’aquesta convocatòria o bé al correu electrònic obs@blanquerna.url.edu

Written By
More from Jordi Sànchez
Religió i diversitat a Europa
Workshop dedicat a la diversitat religiosa i al diàleg intercultural a Europa...
Read More
0 replies on “La gestió de la diversitat a Europa”