I Jornada de Comunicació Unió de Religiosos de Catalunya

Publicat el

Com podem comunicar els valors de les nostres congregacions en la societat globalitzada actual?

Essent conscients de la importància que té la comunicació en les nostres congregacions, eina fonamental i indispensable per fer conèixer el nostre carisma, la URC organitza la I Jornada de Comunicació amb l’objectiu de reflexionar i compartir entorn de com podem comunicar els nostres valors en la societat globalitzada actual.

La jornada s’adreça especialment a les persones que lideren i gestionen la comunicació en les congregacions o que la volen utilitzar com a eina al servei de la Missió: superiors i superiores majors, caps de comunicació, responsables de pastoral, responsables d’entitats o projectes… i, en general, a tothom que intervingui en el dia a dia dels processos de comunicació en la institució.

La jornada tindrà lloc el 15 d’abril, de 9:30 a 13:30 h, a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret, amb una primera ponència a càrrec de Joan Francesc Cànovas. Com a professional en aquest camp, el ponent farà una anàlisi sobre l’estat actual de la comunicació en l’àmbit religiós i suggerirà quines decisions s’haurien de prendre per aconseguir una comunicació reeixida. En segon lloc, s’exposaran algunes experiències que s’han dut a terme positivament en les congregacions a nivell de comunicació i que poden ser formatives per a la resta d’assistents.

Podeu inscriure-us a la jornada enviant un correu electrònic a info.urc@gmail.com.

Descarregueu-vos el fulletó informatiu prement l’enllaç.