La directora de l’Observatori dona la benvinguda

Publicat el

Entrevista a la Directora de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura Míriam Díez. L’observatori és un espai interdisciplinari de recerca i divulgació d’activitats entorn del terreny que enllaça la comunicació amb el fenomen religiós.

Des de l’Observatori es segueixen les tendències en informació religiosa, la presència de la religió en els mitjans i especialment en les noves tecnologies i el lligam entre la cultura popular i els aspectes espirituals i socials de la societat.

L’Observatori ha creat el primer Postgrau en Comunicació Institucional i Religió a l’Era Digital, que comença el 19 d’octubre de 2012, amb la intenció de formar professionals per millorar la comunicació i la imtage d’entitats eclsials, així com conèixer el fet religiós i la seva implicació mediàtica i detectar les claus de la comunicació corporativa per aplicar-les a l’entorn religiós.

Des de l’Observatori participem en activitats que vinculin l’aspecte religiós a la cohesió social, la llibertat d’expressió i la naturalització del fet religiós en societats cada cop més complexes.