L’Observatori Blanquerna assisteix a l’Esdeveniment de Diàleg sobre la Llibertat Religiosa a Barcelona

Publicat el

Barcelona – El 28 de febrer, la Dra. Lana Kazkaz, membre de l’Observatori Blanquerna, va assistir a l’esdeveniment “Per què hem de defensar el dret a la llibertat religiosa?” organitzat per l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) en col·laboració amb el Centre de Recursos de Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona.

L’esdeveniment de diàleg tenia com a objectiu iniciar una discussió sobre el dret a la llibertat religiosa i les creences, amb dues sessions de diàleg. La primera sessió va comptar amb la participació d’activistes i representants de diverses tradicions religioses i creences a Barcelona. Van compartir les seves experiències i reflexions sobre la defensa del dret a la llibertat religiosa a la seva vida quotidiana.

A la segona sessió, experts acadèmics van participar en una taula rodona explorant els conceptes del dret a la llibertat religiosa i les creences en els contextos de justícia social i diversitat cultural. Aquesta sessió va ser organitzada pel Centre de Recursos de Drets Humans i va ser excel·lentment facilitada per Esther Pardo Herrero, directora del centre.