Matrícula oberta del diploma Blanquerna en “Comunicació Institucional i Religió a l’Era Digital” 2015-2016

Publicat el

Blanquerna ofereix un any més el Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació Institucional i Religió a l’Era Digital; un postgrau únic a l’Estat Espanyol que combina la tríada comunicació, religió i noves tecnologies i que enguany arriba a la seva tercera edició.

Entre els més de trenta professors i professionals que imparteixen el diploma, aquest any s’incorpora el professor Antonio Spadaro, SJ, considerat una autoritat mundial en comunicació i religió i expert en Ciberteologia. A més a més, com cada any, comptarem amb el periodista vaticanista italià del diari Il Corriere della Sera’ Luigi Accattoli; el president d’Aleteia, fundador Zenit i cofundador H2onews, Jesús Colina i la periodista Paloma Gómez Borrero, entre d’altres.

Aquesta tercera edició incorpora nous “labs” en gestió de crisis comunicatives, seminaris, eines interactives i estudis de cas en màrqueting i món digital religiós.

Aquest títol propi de la Universitat Ramon Llull i que neix de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura té com a objectiu formar professionals competents en la comunicació i la imatge pública d’entitats eclesials i religioses així com també explorar les noves possibilitats comunicatives que ofereix l’entorn digital per transmetre el missatge religiós i institucional. La flexibilitat horària (un divendres tarda i dissabte matí al mes i una setmana el mes de juny de 2016) permeten combinar-ho amb altres ocupacions.

Aquest curs (octubre-juny) es completa amb una visita a Roma a les institucions mediàtiques vaticanes.

El període de matriculació per al curs 2015-2016 és de l’1 i al 30 de setembre. La preinscripció pot ser online o presencial a la Secretaria de Màsters i Postgraus de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Núria Pujol, segon pis).

Per a més información i inscripcions:

Observatori Blanquerna en Comunicació, Religió i Cultura

Telèfon: 93 253 31 08

Directora: Míriam Diez miriamdb@blanquerna.url.edu

Coordinador: Jordi Sànchez jordist@blanquerna.url.edu