19 November 2014

Who are we

JospMa President. Dr. Josep Ma Carbonell i Abelló. Degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna i president de la Fundacio Joan Maragall.
 miriam Directora. Dra. Míriam Díez Bosch. Periodista. Professora de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Membre de la International Society for Media, Religion and Culture i d’ECREA. Cofundadora i Directora Editorial d’H2o Studio. Directora del projecte europeu RISECI.
 b&w Sots-director. Dr. Jordi Sànchez Torrents. Professor d’Història del Pensament Contemporani i investigador de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Membre del projecte europeu RISECI.
Ll. Jordi Llisterri i Bosch. Director de CatalunyaReligio.cat. Coordinador de l’edició del suplement Vida Nueva Catalunya i corresponsal de la revista a Catalunya.
Dr. Francesc-Xavier Marín Torner. Professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Membre del Consell Assessor del President de la Generalitat per a la Diversitat Religiosa. Sotspresident d’ITRAN.
Ll. Gemma Morató Sendra. Periodista. Professora de la Facultat de Comunicació Blanquerna.  Professora de la Facultat de Ciències Religioses Martí-Codolar: “MCS i Evangelització”.
Dr. Josep Rom Rodríguez. Vicedegà i professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Dissenyador gràfic i director d’art en publicitat.
Ll. Anna Figuera Raichs. Periodista. Professora de la Facultat de Comunicació Blanquerna.