Network for Dialogue

Publicat el

NETWORK FOR DIALOGUE

La Network for Dialogue és una plataforma d’àmbit europeu l’objectiu del qual és reunir la societat religiosa i civil per a promoure l’ús del diàleg i treballar en pro de millors recomanacions per a les polítiques d’inclusió social de migrants i refugiats a Europa.

L’organització inclou organitzacions confessionals i laiques, líders religiosos i acadèmics que treballen en el camp de la migració i els estudis religiosos. Els seus membres procedeixen, en l’actualitat, de: Àustria, Croàcia, Alemanya, Portugal, Bulgària, Grècia, Itàlia, Sèrbia, Espanya, Suècia, Suïssa i el Regne Unit. Continuen treballant per a ampliar el seu nombre de membres a altres països europeus. La Dra. Valentina Laferrara, membre de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Mitjans de comunicació, és un dels membres de la Network.

La seva visió: una societat que aculli la inclusió de refugiats i migrants per a enriquir a les comunitats.

Els seus valors:

  • Diversitat
  • Respecte
  • Tolerància
  • Drets humans
  • Integritat

La idea inicial de crear aquesta plataforma sorgeix de les recomanacions del Taller d’Experts sobre Educació Interreligiosa a Europa celebrat el desembre de 2017 a Viena (Àustria); coorganitzat per The International Dialogui Centri (KAICIID) i la Representació de la Comissió Europea a Àustria.

La seva primera reunió es va celebrar el setembre de 2018 a Àustria, amb 11 participants (futurs membres de la Network for Dialogue). A aquesta reunió va seguir el llançament oficial de la Xarxa per al Diàleg, que va tenir lloc el març de 2019 a Bolonya (Itàlia), i la Xarxa es va ampliar per a incloure a més membres d’altres països europeus.

Notícies relacionades

L’Observatori assisteix a la 9è Network for Dialogue Meeting a Suïssa

L’Observatori acull els membres de la “Network for Dialogue” a la Facultat

L’Observatori Blanquerna a la setena reunió de la Network For Dialogue

Valentina Laferrara a Sèrbia amb la xarxa Network for Dialogue

Se celebra a Barcelona el “4th European Policy Dialogue Forum”, coorganitzat per l’Observatori Blanquerna

Conversa “Um muçulmano, um cristão e um judeu entram numa Porta”

“Un musulmà, un cristià i un jueu” parlen sobre fraternitat humana

Rewords

L’Obs, a una trobada interreligiosa que promou la fraternitat