Presentem al congrés COMRED de Lisboa

Publicat el

Sílvia Pascual i Adriana Chiva, membres de l’Observatori Blanquerna, han participat aquest dimecres 31 de març al congrés COMRED que es va celebrar de manera online des de Lisboa, Portugal. Aquest congrés, a nom de “II Congreso Internacional Comunicación y Redes Sociales de la Sociedad de la Información”, ha estat organitzat conjuntament per la Universidade Autónoma de Lisboa i la Universidad Complutense de Madrid.

Pascual ha presentat la seva recerca, juntament amb Míriam Díez, sobre joves i religió durant la pandèmia, amb la seva comunicació “Youth in Catholic places. Innovative ideas in the midst of the pandemic”. La presentació va ser registrada simultàniament a YouTube i per tant s’hi pot accedir i donar un cop d’ull, fent click aquí.

Per altra banda, Chiva ha presentat la seva investigació, juntament amb Alba Sabaté, sobre lideratge i religió, amb la comunicació “Leadership and Communication in Spain and Portugal. The Catholic Case”. De la mateixa manera, pots veure la presentació fent click aquí.

A més a més, ambdós comunicacions seran presentades en forma d’articles: el primer al llibre de McGraw Hill “Digital media. El papel de las redes sociales en el ecosistema educomunicativo en tiempos de Covid-19”, i el segon a la revista Janus.