Presentem al congrés COMRED de Lisboa

Sílvia Pascual i Adriana Chiva, membres de l’Observatori Blanquerna, han participat aquest dimecres 31 de març al congrés COMRED que es va celebrar de manera online des de Lisboa, Portugal. Aquest congrés, a nom de “II Congreso Internacional Comunicación y Redes Sociales de la Sociedad de la Información”, ha estat organitzat conjuntament per la Universidade Autónoma de Lisboa i la Universidad Complutense de Madrid.

Pascual ha presentat la seva recerca, juntament amb Míriam Díez, sobre joves i religió durant la pandèmia, amb la seva comunicació “Youth in Catholic places. Innovative ideas in the midst of the pandemic”. La presentació va ser registrada simultàniament a YouTube i per tant s’hi pot accedir i donar un cop d’ull, fent click aquí.

Per altra banda, Chiva ha presentat la seva investigació, juntament amb Alba Sabaté, sobre lideratge i religió, amb la comunicació “Leadership and Communication in Spain and Portugal. The Catholic Case”. De la mateixa manera, pots veure la presentació fent click aquí.

A més a més, ambdós comunicacions seran presentades en forma d’articles: el primer al llibre de McGraw Hill “Digital media. El papel de las redes sociales en el ecosistema educomunicativo en tiempos de Covid-19”, i el segon a la revista Janus.

Written By
More from Alba Sabate
Jesús Colina explica “Els reptes de l’audiència en l’entorn” en el nostre Postgrau
Jesús Colina, director d’Aleteia, explica “Els reptes de l’audiència en l’entorn” en...
Read More
0 replies on “Presentem al congrés COMRED de Lisboa”