Presentem Religion Goes Online al International Meeting on Business, Institutions and the New Normal

Publicat el

El passat dilluns 1 de març, Sílvia Pascual i Adriana Chiva, membres de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, van representar a l’Observatori en el congrés online “International Meeting on Business, Institutions and the New Normal”, organitzat per la fundació Camilo Prado, l’European Academy of Management and Business Economics, la Facultat Blanquerna de Comunicació i Relacions Internacionals, l’Emerson College i la Universitat Rey Juan Carlos.

De manera virtual, Pascual i Chiva van presentar un dels projectes més recents de l’Observatori: Religion Goes Online. El projecte, de la mateixa manera que ho van explicar les investigadores, intenta recopilar les iniciatives religioses nascudes a partir de la pandèmia per mostrar-les de manera conjunta a la pàgina web creada. Davant les regulacions de reunió en grup i el tancament d’espais sagrats arreu del món, les comunitats religioses van veure com a necessitat portar les seves celebracions i tradicions al món digital. Amb tal creativitat i innovació, Religion Goes Online neix com a finestra d’aquest fet, permetent als visitants de la web l’entrega de noves iniciatives per tal d’enriquir el projecte.

Si et vas perdre el congrés, pots donar un cop d’ull a l’acte de presentació i a la cerimònia de cloenda fent click als links respectius.