Se celebra a Barcelona el “4th European Policy Dialogue Forum”, coorganitzat per l’Observatori Blanquerna

L’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura ha estat una de les entitats coorganitzadores del “4th European Policy Dialogue Forum“, un congrès que reuneix experts acadèmics, càrrecs polítics i líders de diferents comunitats religioses del món amb l’objectiu de compartir, analitzar i tractar els reptes de les persones migrants a Europa. La Dra. Miriam Diez, vicedegana de Recerca, Postgrau i Relacions Institucionals de la Facultat i directora de l’Observatori, ha estat una de les ponents de la taula inaugural de l’esmentada trobada, celebrada els dies 9 i 10 de novembre a Barcelona.

El Fòrum està impulsat anualment pel Centre Internacional de Diàleg KAICIID, la Network for Dialogue i l’European Council of Religious Leaders / Religions for Peace Europe (ECRL/RfP) amb el suport de l’Organization for Security and Cooperation in Europe’s Office for Democratic Institutions and Human Rights (ODIHR). L’edició d’enguany ha tingut com a partners l’Observatori i l’ISCREB (Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona).

Written By
More from obs
“Media, Religion and Democracy”
La prof. Míriam Díez parla de “Media, Religion and Democracy” als estudiants...
Read More
0 replies on “Se celebra a Barcelona el “4th European Policy Dialogue Forum”, coorganitzat per l’Observatori Blanquerna”