Segon Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència

Publicat el

Des de l’Observatori Blanquerna us recordem que els propers dies 5 i 6 de juny de 2024 es portarà a terme el II Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Conscència, organitzat per la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de la Universitat Ramon Llull.

La trobada tindrà com a objectius:

  • Presentar bones pràctiques locals, regionals o internacionals en gestió de la diversitat religiosa i promoció de la llibertat religiosa i de consciència.
  • Analitzar els estàndards internacionals de valoració de l’exercici del dret a la llibertat religiosa i de consciència i de prevenció de les seves vulneracions.
  • Crear debat d’experts i responsables d’entitats internacionals sobre la situació internacional i tendències de la llibertat religiosa i de consciència, així com sobre metodologies, categories i indicadors d’anàlisi de la realitat de la llibertat religiosa, i del concepte de religió en un món post-secular.

El Congrés comptarà amb pànels simultanis en català, castellà o anglès. Per a qualsevol dubte, ens pot contactar a catedrallibertatreligiosa@blanquerna.url.edu.

La Càtedra, constituïda en el marc de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, és un espai de recerca i divulgació que té com a objectiu principal estudiar i analitzar la situació de la llibertat religiosa i de consciència a Catalunya.

Més informació sobre el Congrés a la seva pàgina web.