L’Obs als mitjans: Taula rodona sobre joves i compromís social, amb Valentina Laferrara

Publicat el

Valentina Laferrara, integrant de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, va participar aquest dimecres 24 de febrer a una taula rodona amb cinc joves implicats en tasques de compromís social en què van conversar sobre els seus sentiments, necessitats, pors i desitjos a futur. La trobada, organitzada per Catalunya Religió amb motiu d’un reportatge, sorgeix en el marc de les manifestacions per l’empresonament del raper Pablo Hasél, que durant l’última setmana van convocar milers de persones a diferents ciutats de Catalunya i que van posar a la joventut en el centre de l’debat públic.

Va participar-hi Carme (20 anys, estudiant de Filosofia), Kevin (18 anys, estudiant d’accés a un curs formatiu de grau mitjà a Salesianes Sant Jordi – PAS Lleida), Alberto (23 anys, estudiant d’Arquitectura i responsable de l’Esplai Prat de Llobregat), Arnau (23 anys, estudiant d’un Màster en Gestió d’Empreses i Economia Social, i responsable de l’Esplai Estel de Barcelona-Eixample) i Mar (24 anys, graduada en Criminologia i tècnica de JOC Nacional de Catalunya i les Illes ). També va estar-hi present la directora de Catalunya Religió, Laura Mor.

Pots donar un cop d’ull a l’article de Catalunya Religió, escrit també per Laferrara i a nom de “El cas Hasél és l’espurna que fa cremar la resignació dels joves”, fent clic aquí.