Valentina Laferrara modera el webinar sobre “discapacitat”

Publicat el

Aquest dimecres 23 de febrer es va dur a terme el webinar “Mirades Creuades: La ‘discapacitat’ a la comunicació” sobre com repercuteix la comunicació periodística, empresarial, humorística i cinematogràfica en la mirada que té la societat sobre les persones amb diversitat funcional i intel·lectual. La trobada va comptar amb la participació de 46 persones i va girar al voltant dels següents interrogants:

  • Quins són els termes adequats per definir a aquest col·lectiu?
  • Som capaços de veure la capacitat d’una persona que pertany a aquest col·lectiu?
  • Com aconseguir una normalització d’aquest col·lectiu?
  • Quin és el rol dels mitjans de comunicació, la indústria cinematogràfica i les empreses en aquest tema?

Van intervenir Myriam Ponsa (Dra. en Psicologia i Professora a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL), Judit Mata (Dra. en Comunicació, economista, coach certificada i Professora a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL), Mar Rosàs (Dra. en Humanitats i Professora de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL), Eladio Herranz Frías (Psicòleg, actor i autor del llibre “el tercer dia: Caminant sobre rodes”), i Judith Colell (Directora, guionista, productora de cinema i Directora del Grau en Comunicació Audiovisual de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL). En va ser moderadora Valentina Laferrara, periodista, doctoranda i investigadora de l’Observatori Blanquerna en Comunicació, Religió i Cultura.

El webinar és una proposta de diferents grups de recerca vinculats a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (Universitat Ramon Llull).