Webinars Obs

Publicat el

Webinars Obs

Webinars en què s’han tractat diverses temàtiques amb convidats experts. 

 • “Religion in Quarantine” (Religió en quarantena), amb Heidi Campbell, Felipe Hinojosa i Rebeca Hankins, de la A&M Texas University. Debat moderat per Alba Sabaté.
 • “Unorthodox perspectives: A debate about Netflix’s series on Unorthodox” (Perspectives heterodoxes: Un debat sobre la sèrie de Netflix Unorthodox), amb Clémence Boulouque, de la Columbia University i Yael Leibovitz, de Develeap, a Tel Aviv. Moderat per Verónica Israel.
 • “La filosofia del Zoom” amb Ignasi Boada, Professor d’Humanitats Blanquerna URL i Joan Burdeus, escriptor, periodista i guionista. Debat moderat per Valentina Laferrara
 • “MigranTés”, diàleg i debat amb persones migrades que comparteixen la seva història prenent un te virtual. Moderat per Verónica Israel i Pau Vidal SJ, en col·laboració amb Migra Studium.
 • “Islam, Migrants and COVID-19 in Greece” (Islam, Migrants i COVID-19 a Grècia), amb Anna Stamou, cap de comunicació de la Muslim Association of Greece. Moderat per Lydia Dionís.
 • “Enigmàrius sobre  diversitat i diàleg” amb Màrius Serra, escriptor i creador de jocs de paraules.
 • “Focusing: Interioridad y comunicación durante el coronavirus” (Focusing: interioritat i comunicació durant el coronavirus), amb Maria del Mar Albajar, abadessa de Sant Benet de Montserrat. Moderat per Míriam Díez.
 • “Influencia del COVID-19 en la teología y la fe” (Influència de la COVID-19 a la teologia i la fe) amb Rafael Luciani, teòleg del Boston College. Moderat per Míriam Díez.
 • “Islam & Coronavirus. Retos en tiempos de pandemia” (Islam & Coronavirus. Reptes en temps de pandèmia), amb la periodista de Foro Abraham, Amanda Figueras, moderat per Lydia Dionís.
 • “Intolerance and Hate in the age of the Coronavirus” (Intolerància i Odi a l’era del Coronaviurs). Organitzat per OSCE-ODIHR i Cities Faiths and Community Forum. Miriam Diez convidada com a ponent.
 • “Vaccination Rollout in the EU and the role of the Faith Sector” (Desplegament de vacunació a la UE i el rol del sector religiós) , organizat per la Cities Faith and Community Forum, en el qual Verónica Israel va a ser convidada  com a ponent.
 • “The current status of the Freedom of Religion or Belief around the world” (L’estat actual de la Llibertat Religiosa o de Consciència al voltant del món), organizat pel Faiths Forum for London, en el qual Alba Sabaté va ser convidada al debat com a ponent.
 • “Regional Consultation on Countering Hate Speech” (Consulta Regional sobre la lluita contra el discurs d’odi), organizat pel Centre KAICIID pel Diàleg Interreligiós, l’European Council of Religious Leaders (Religions for Peace) i la OSCE / ODIHR, en el qual Alba Sabaté va a ser convidada com a ponent.
 • Presentació virtual del llibre Educació integral i transformació del sistema educatiu de Catalunya, del Dr. Josep Gallifa, en el qual Alba Sabaté va ser convidada com a moderadora.
 • Webinar “Discovering SACRU” (Descobrint SACRU), organizat per la Strategic Alliance of Catholic Research Universities, en el qual Míriam Díez va a ser convidada com a ponent.

Notícies relacionades

Webinar Obs amb la Dra. Amel Grami i la Dra. Anissa Daoudi

Webinar “Influencers catòlics digitals”

Webinar “Women on the move”

Església i tecnologia a un webinar de l’Observatori Blanquerna

Webinar: Un “viatge sociològic” pel judaisme contemporani a Europa

Webinar sobre la investigació de la desinformació

Webinar sobre la situació actual de la llibertat religiosa

Webinar sobre hospitalitat a nom de “nosaltres”

Webinar Obs amb Amanda Figueras sobre islam i coronavirus 

“Cafè amb un exorcista” nou webinar obert de l’Obs

Tercer webinar organitzat pels estudiants de “Global Governance and Religions”

Segon webinar organitzat pels estudiants de “Global Governance and Religions”

Primer webinar organitzat pels estudiants de “Global Governance and Religions”

Webinar Obs: MigranTés

Webinar Obs: Islam, migracions i COVID-19 a Grècia

Webinar Obs: Focusing, interioritat i comunicació

Webinar Obs amb l’abadessa Maria del Mar Albajar

300 participants al Webinar Obs amb Rafael Luciani, teòleg del Boston College

Webinar Obs: teologia, fe i coronavirus

Webinar Obs: islamofòbia i coronavirus